Bolig på Nordfalster sælges

Med stor naturgrund, ved skov og lysbådehavn

Boligen

Boligen er 2 sammembyggede huse, beliggende på hver sin matrikel. Den ene bygning er totalrenoveret, energi klasse A2. Her er der 168 m2 i to etager. Boligen har en åben lys planløsning. I stueetagen er der et stort køkken alrum med adgang til haven, badeværelse, fordelingsgang, bryggers og et større værelse med glasdør ud til haven. 

På 1. salen er der en stue med altan mod Storstrømmen, samt soveværelse med udsigt over haven og et badeværelse. 

Boligen er lys og moderne indrettet og opvarmningen sker med jordvarme. 

Den anden bygning kræver en gennemgribende renovering. Her kan køber vælge at udvide boligen, etablere en selvstændig bolig, indrette ekstra gæsteværelser og/eller indrette atelier m.m..

Der kan opnås godkendelse til Flexbolig.

 


beliggenheden

Boligen er beliggende på smukke Nordfalster. Falster byder med sin 600 km lange kystlinie på mange oplevelser og skønne naturområder. Med helårs- eller feriebolig på Nordfalster er du tæt på gode badestrande, naturparker, forlystelsesparker og badelande, cykel og vandreruter. Med boligen her får du inden for få hundrede meter både skov og lystbådehavn med badebro, som benyttes flittigt af de lokale morgen og vinterbadere. Samtidigt ligger boligen tæt på Nørre Alslev, som har flere dagligvarer butikker, og centralt placeret i forhold til områdets to større byer; Vordingborg og Nykøbing Falster. Den korte afstand til E47 gør samtidigt boligen let tilgængelig som ferie- eller weekendbolig, samt for pentlere. 

Du kan læse mere om området på VisitLollandfalster


Købspris og overtagelse

Vi sælger begge ejendomme samlet for en kontantpris på 2.700.000.

Overtagelse kan forhandles - vi har ngen umiddelbare krav til overtagelsesdato.

Når vi finder den rigtige køber, vil vi lade vores mægler klare formaliteterne.